HJÄLP!god morgon! hehe, närå.. jag har faktiskt vart uppe ett tag nu :)
tvättar, bakar, målar, städar och glor på tv samtidigt.. multi! love it!
men hörrni! jag behöver er hjälp.. ska på julfest nästa vecka, där vi ska köpa en varsin julklapp för max 60:- så jag behöver hjälp med att hitta på nåt kul som passar både tjejer & killar.. så snälla, HJÄLP! :)

3 kommentarer:

 1. Sv: Apollo ringde oss i går kväll och sa "bara så att ni vet kommer ni inte få bo på hotellet ni har bokat" Istället skulle vi få ett mycket mindre hotell, ingen balkong, ingen pool utsikt, inget spa inget gym och en mycket mindre pool (typ lika stor som tunells) som låg på framsidan av hotellet med utsikt över parkeringen. Öh. Vi har betalt maassssor med pengar för "vårat hotell" och tagit ledigt från jobben så fine vi vill ju till Indien så vi får väl ta det andra hotellet. Och då säger dom att vi INTE får några pengar tillbaka och måste betala lika mycket eftersom dom inte vet vad det nya hotellen egentligen ska kosta. NO WAY!!

  Så vi avbokade och tog en sista minuten till Thailand istället. Var helt inställd på Indien och fixat visum o allt så det var ju lite trist. Jaja nu vill jag bara till en solstol! :)

  SvaraRadera
 2. Snygging!Du verkar ju absolut inte ha några problem med inspirationen, haha Tack för tipsen, ska försöka börja ta lite mer bilder är så dålig på det bara... !

  Åh vad svårt med presenten, hm godis går ju alltid hem men inte så jätte kul kanske.. jag är nog inte till någon större hjälp, haha!

  SvaraRadera
 3. Vilken snygg klänning! Var är den ifrån? :)

  SvaraRadera

skriv gärna en rad! men kom ihåg, allt negativt raderas! så tänk över ordentligt innan du skriver ♥