STOLT.

nu bryter jag en liten regel jag har i min blogg, att inte skriva skit. MEN, jag är så jädrans upprörd!
som ni vet (om inte, så vet ni det nu) jobbar jag som kökschef på max, och jag älskar mitt jobb och är stolt över det! men tyvärr så är det ett riktigt slit jobb, dåligt betalt och obekväma tider.. och när människor tror att dom får behandla mig och mina medarbetare precis som de vill och säga vad de vill, blir jag förbannad!
det händer flera gånger att människor beter sig som idioter och trycker ner oss, speciellt under krognätter när dom är berusade.. men jag brukar alltid vara proffesionell och hantera situationerna bra.
men, inatt hände en incident som gjorde att jag gick över gränsen.. jag vet att jag hanterade det fel, men är dock inte ledsen över det! jag mår verkligen dåligt över hur en del människor tror att dom får behandla andra medmänniskor hur dom vill! bara för att jag har en mindre betalt jobb än dig, betyder det inte att jag är mindre värd som människa! och jag har känslor precis som vilken som helst, och vill verkligen inte höra hur du tycker att jag är en dålig människa som har en lågt betalt jobb.. och mitt jobb är verkligen inte att passa upp på dig som en slav!
jag tycker synd om dig, som mår bra av att trycka ner andra människor och anser att du är mer värd bara för att du har en "högt uppsatt jobb". det är låga människor som dig som gör denna värld orättvis, och jag hoppas att du snart växer upp (även om du var 40+)!

pust, tack för att jag fick skriva av mig!

6 kommentarer:

 1. hur är det med dig idag?:D

  SvaraRadera
  Svar
  1. det är sådär faktiskt, är sjuk.. själv då? :)

   Radera
 2. Bra skrivet! Vilka idioter det finns där ute. All respekt till de som faktiskt tar ''skitjobben'', hur skulle det se ut annars?

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja jag menart! tack för stödet söt! :)

   Radera
 3. Fyfan. Jag vet precis hur du känner. Under mina 3,5 år på Max så har jag fått uppleva en del och det är fan utöver det vanliga. Det är förjävligt hur de kan stå och skrika på en utan att man ens gjort ett jävla skit. Människor har ingen uppfattning om hur saker och ting fungerar..

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja men eller hur! en del är ju bara idioter rakt igenom..

   Radera

skriv gärna en rad! men kom ihåg, allt negativt raderas! så tänk över ordentligt innan du skriver ♥